Tandarts Heeswijk-Dinther

Tandartsenpraktijk Bakx en Bolk regio Heeswijk Dinther

Tandartspraktijk Bakx en Bolk is tandarts voor regio Heeswijk-Dinther. Wij beschikken over een enthousiast team met tandheelkundige experts. Wij streven er naar om een groot aantal tandheelkundige disciplines onder één dak aan te bieden, zodat u voor alles bij ons terecht kunt. In onze praktijk is professionaliteit de standaard. Vanuit Heeswijk-Dinther is onze tandartspraktijk gemakkelijk bereikbaar.


Tandarts Heeswijk-Dinther

Met een gedreven team van tandartsen, mondhygiënisten, preventie-, stoel- en balieassistentes kunt u uw behandeling ondergaan in een ontspannen sfeer in de regio Heeswijk-Dinther. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Naast onze standaard behandelingen voeren wij ook esthetische behandelingen uit, zoals tanden bleken, witte vullingen of porseleinen facings.Onze medewerkers werken uiteraard volgens de kwaliteitsnormen die van hen verwacht worden. Ook worden de medewerkers regelmatig bijgeschoold. Alles met het uiteindelijke doel om uw gebit een leven lang gezond, wit en sterk te houden.
 

Waarom Tandartspraktijk Bakx en Bolk?

  • Optimale kwaliteit
  • Vrijblijvend consult of begroting
  • Zorg op maat
  • Nazorg
     

 Inschrijven?
 

Spoed tandarts regio Heeswijk-Dinther?

Heeft u met spoed een tandarts nodig, bijvoorbeeld bij een uitgeslagen tand? U kunt elke dag bij ons terecht voor behandeling van pijnklachten. Buiten openingstijden kunt u contact op nemen met de spoeddienst: 06 51 24 59 29. Meer weten? Bekijk onze spoedpagina.
 

Bezoek aan de praktijk

Onze praktijk bereikt u vanuit Heeswijk-Dinther met de auto al binnen een kwartier rijden. Kijk op onze contact pagina of onderstaande kaart voor onze adresgegevens. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 073-5474492.

 
Hoe kunnen wij u helpen?