Tandarts Boxtel

Tandartsenpraktijk Bakx en Bolk

U bent op zoek naar een tandarts in Boxtel en omgeving, voor uzelf of uw gezin? Tandartspraktijk Bakx en Bolk beschikt over een enthousiast team met tandheelkundige experts. Wij streven er naar om een groot aantal tandheelkundige disciplines onder één dak aan te bieden, zodat u voor alles bij ons terecht kunt. In onze praktijk is professionaliteit de standaard. Vanuit Boxtel is onze tandartspraktijk gemakkelijk bereikbaar.
 

Tandarts Boxtel

Mondverzorging Boxtel

Met een gedreven team van tandartsen, mondhygiënisten, preventie-, stoel- en balieassistentes kunt u uw behandeling ondergaan in een ontspannen sfeer in de regio Boxtel. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Naast onze standaard behandelingen voeren wij ook esthetische behandelingen uit, zoals tanden bleken, witte vullingen of porseleinen facings.
Onze medewerkers werken uiteraard volgens de kwaliteitsnormen die van hen verwacht worden. Ook worden de medewerkers regelmatig bijgeschoold. Alles met het uiteindelijke doel om uw gebit een leven lang gezond, wit en sterk te houden. Een tandarts in Boxtel, vertrouwd bij u in de buurt. 
 

Waarom Tandartspraktijk Bakx en Bolk?

  • Optimale kwaliteit
  • Vrijblijvend consult of begroting
  • Zorg op maat
  • Nazorg


Nieuwe cliënten

Indien wij plaats vrij hebben in onze praktijk kunt u zich via onderstaande knop inschrijven of u kunt bellen naar 073 54 74 49 2.  Inschrijven?
 

Spoed tandarts Boxtel

Heeft u met spoed een tandarts nodig in omgeving Boxtel, bijvoorbeeld bij schade aan uw tanden? U kunt elke dag bij ons terecht voor behandeling van pijnklachten. Buiten openingstijden kunt u contact op nemen met de spoeddienst: 06 51 24 59 29. Meer weten? Bekijk onze spoedpagina.

Hoe kunnen wij u helpen?