praktijk weer geopend voor reguliere mondzorg

praktijk weer geopend voor reguliere mondzorg

Beste patiënten en bezoekers,   
 
Met medeleven hebben we de ontwikkelingen rondom het Coronavirus afgelopen weken gevolgd. Er zijn in Schijndel en omstreken veel mensen ziek geweest en zelfs overleden. We betreuren dat ten zeerste en leven mee met alle betrokkenen. We wensen iedereen veel sterkte toe in deze tijd.
 
De RIVM alsmede onze beroepsverenigingen hebben de mondzorg geadviseerd om praktijken tijdelijk te sluiten voor reguliere zorg om zodoende de verspreiding van het virus af te remmen. Aan dit advies hebben wij gehoor gegeven, we zijn afgelopen tijd alleen voor spoed geopend. 
 
De mondzorg komt nu echter in het gedrang. Door langer volledig gesloten te blijven zal de mondgezondheid van velen achteruit gaan. Daarom hebben de instanties besloten dat we vanaf 20 april weer gefaseerd de reguliere zorg op kunnen gaan starten.
 
Om dit in goede banen te kunnen leiden zullen wij u bellen om afspraken in te plannen. Wij zullen eerst een prioritering moeten geven aan de behandelingen. Dit kan betekenen dat u pas later dit jaar aan de beurt bent, we doen ons best om iedereen zo spoedig mogelijk te helpen. 
 
Dit brengt meerdere maatregelen met zich mee waar we u van op de hoogte willen stellen. 
-   We zullen in de wachtkamer zoveel mogelijk rekening houden met de 1,5 meter afstand
-   Bij binnenkomst van de praktijk vragen we u de handen te desinfecteren en hierna zaken zoals uw gezicht en mobiele telefoon niet meer aan te raken.
-   We zullen geen handen schudden 
-   U komt alleen naar de praktijk, mocht er echt een begeleider noodzakelijk zijn dan kan deze meekomen tot in de behandelkamer, maar daarna erbuiten moeten wachten. 
-   Voor bepaalde behandelingen zal de mond 1 minuut gespoeld moeten worden met een oplossing en we zullen daar waar mogelijk werken met een operatielapje. 
-   Wij zullen zelf ook met meer beschermingsmiddelen werken en natuurlijk de hygiënemaatregelen op het hoogste niveau hanteren.
 
Mocht u verkouden zijn, keelpijn hebben, hoesten, verhoging of koorts, dan bent u op een ander moment welkom bij ons. U kunt ons altijd bellen voor advies. 
 
Wij hopen u spoedig weer te zien en we wensen u een goede gezondheid toe. 
 
Petra Bolk, Martine Bakx en team Bakx en Bolk
 
 
 
Hoe kunnen wij u helpen?